Az FTC Kézilabdasport Kft. nyári kézilabda-tábort hirdet.
Az egyéni képzésekre épülő foglalkozásokra 2002-2006 között született leány és fiú jelentkezőket várunk.

Utánpótlás edzőink (többek között Pádár Ildikó, Fiedler Erika, Fiedler Adrienne, Szarka Éva, Kiss György, Molnár Gábor, Csillag Levente, Schill Bene Lilla, Őze Bea) szakmai vezetésével tartjuk a foglalkozásokat, több szabadidős tevékenység mellett.

A turnus 2016.06.17-től 2016.06.22-ig várja a jelentkezőket, maximum 90 fő erejéig.
Helyszín: Balatonszemes, Pillangó üdülő


Kérünk, figyelmesen olvasd el adatkezelési elveinkről szóló nyilatkozatunkat, mert az alábbi szabályokat a www.ftcnyaritabor.hu minden olyan esetben alkalmazza, amikor meglátogatod weboldalunkat, vagy kapcsolatba lépsz valamelyik, az oldalon feltüntetett kapcsolattartóval, e-mail címmel. Amennyiben az oldalon elhelyezett bármely szolgáltatásunkat használod, az ÁSZF-ben feltüntetettek szerinte elfogadottnak és megértettnek tekinted az itt leírtakat.


A www.ftcnyaritabor.hu oldalakon megjelentetett tartalom

  1. Az FTC Kézilabda Utánpótlás Alapítvány által üzemeltetett oldalakon megjelentetett információk, képek és grafikák és adatok szerzői jogvédelem alatt állnak, melyek jogosulatlan felhasználása jogszabályba ütközik.
  2. Az FTC Kézilabda Utánpótlás Alapítvány előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni.
  3. Az FTC Kézilabda Utánpótlás Alapítvány nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekre az FTC Kézilabda Utánpótlás Alapítvány weboldala hivatkozik, vagy amelyek a táborunk weboldalára hivatkoznak.

Általános feltételek

  1. Az FTC Kézilabda Utánpótlás Alapítvány fenntartja a jogot, hogy előzetes tájékoztatás alapján a szolgáltatást akár részben, akár egészben megváltoztassa, vagy megszüntesse.
  2. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok közvetett, vagy közvetlen felhasználásából, a honlap nem megfelelő működésből, hiányosságból, pontatlanságából, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget az FTC Kézilabda Utánpótlás Alapítvány jelen nyilatkozattal kizárja.
  3. Minden jelentkező megérti és elfogadja, hogy a részvételi díj azonosítása érdekében minden utalásnál figyel arra, hogy a közlemény rovatban feltüntesse az általunk e-mailen küldött egyéni azonosító számot. Amennyiben ez nem történik meg, úgy a jelentkező azonosítása nem történik meg.
  4. A teljes részvételi díjat legkésőbb 2016.05.15-ig a megadott számlára kéjük átutalni. Kizárólag egy összegben történő befizetésre van lehetőség. Amennyiben ezek a feltételek nem teljesülnek, úgy a többi jelentkező és a jelentkezni vágyó érdekében a be nem fizetett jelentkezést töröljük, és újra megnyitjuk a megürült helyet, hogy mások jelentkezni tudjanak rá.
  5. Minden jelentkezési lap kizárólag 1 emberre vonatkozik, így ha több személy szeretne jelentkezni a táborra egy csoporton, közösségen belül, abban az esetben minden jelentkező nevére külön jelentkezési lap kitöltése és több jelentkezési díj befizetése kötelező.
  6. Mindenki, aki kitölti a jelentkezési lapot, a jelentkezés hitelesítéséhez és elküldéséhez köteles elolvasni ezt az oldalt (ÁSZF-et) és amennyiben elfogadja mindezt, abban az esetben a jelentkezési lap végén kipipálni az erre vonatkozó részt.

Adatkezelési elveink

  1. A látogatók által megadott személyes adatokat az FTC Kézilabda Utánpótlás Alapítvány bizalmasan kezeli, harmadik félnek azokat, a jogszabályokban előírt esetektől eltekintve, hozzájárulásuk nélkül nem adja tovább.